+32 53 60 61 20 support@kyalin.be

Afslanken

 

 

Zo werkt het:

Het Kyalin programma maakt gebruik van producten verrijkt in eiwitten. Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt je lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Dit zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa!

De eiwitsupplementen van Kyalin mag je uiteraard aanvullen met lekkere verse groenten. De berekening van hoeveel en welke groenten staan vermeld op uw Kyalin-programma. U hoeft enkel nog onze richtlijnen te volgen. Wij raden aan enkel de producten en programma’s van Kyalin te gebruiken, zo zijn we zeker dat we jouw doel bereiken.

Een dieet in 4 stappen:

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Het is de start van een doordacht stappenplan, met het oog op jouw toekomstige maat. Deze stappen moeten achtereenvolgens doorlopen worden tot aan een gezonde voeding.

Stap 1: Afslanking

Gedurende deze fase volg je een strikt schema op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,…) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

Stap 2: Reïntroductiefase

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

Maar ook zetmeel wordt geleidelijk aan toegelaten.

Stap 3: Stabilisatiefase

In deze derde fase staan zowel graanproducten, fruit en zetmeelproducten standaard op het menu.
Deze fase zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde leefstijl. Let op! Deze fase is noodzakelijk om gewichtsbehoud te garanderen.

Stap 4: Gezonde voeding

U heeft uw doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.

Het 4-stappenplan
  1. Afslankfase
  2. Reïntroductie
  3. Stabilisatiefase
  4. Gezonde voeding
De doelstellingen
  1. Efficiënte aanpak van gewichtsverlies.
  2. Snelle vetverbranding, zonder verlies van spiermassa.
  3. Aanreiken van nieuwe voedingsgewoonten.
  4. Aanzet tot een nieuwe levensstijl.

Tips en gratis recepten ? Blijf op de hoogte via mail

* verplicht veld