+32 53 60 61 20 support@kyalin.be

Content made on Kapwing

Zero Cooking Spray

De Zero Cooking Spray van Rabeko is het perfecte, caloriearme alternatief voor boter of olie, dat verkrijgbaar is in 4 verschillende authentieke smaken: chili, boter, look en Italiaanse kruiden.

 1 eetlepel van een traditionele olie of vetstof bevat maar liefst 130 Kcal. Onze Zero Cooking Spray bevat slechts 4,9 Kcal per serving en juist daarom is hij ook razend populair! Je kan het voor allerlei doeleinden gebruiken: bakken, braden, grillen, ovenschotels, etc…En bovendien smaakt het ook heerlijk op salades en kan het als basis dienen voor een huisgemaakte vinaigrette. 

 Onze Cooking Spray werkt met het innovatieve “bag on valve” systeem waarmee je een maximale  doseringscontrole hebt en waarbij het drukgas nooit gemengd kan worden met het product. Met slechts 1 kleine druk op de spray verdeel je een minieme hoeveelheid koolzaadolie van uiterst hoge kwaliteit. Dankzij dit handige systeem worden er veel minder calorieën aan je gerecht toegevoegd in vergelijking met een scheut olie of een klomp boter. Dit systeem zorgt er tevens voor dat je het kan gebruiken tot de laatste druppel van de fles, en dus geen kans geeft aan voedselverspilling.